Tijd voor een update.

Stap voor stap kom ik steeds dichterbij het onthullen van al het leuks wat er gaat komen in de nieuwe Huidstudio.
Het liefst schreeuw ik het van de daken, want wat een mooie apparaaten ben ik de afgelopen weken tegen gekomen en wat heb ik een hoop aan extra kennis op gedaan over huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging van binnenuit. Helaas, ik mag nog niet te veel verklappen want dan is het geen verassing meer. 

De afgelopen weken heb ik de Fiat eens lekker wat kilometers laten maken om zelf een aantal apparaten en behandelingen te ervaren. En met succes, want wat ben ik toch voor mooie behandelingen tegen gekomen. Apparaten waarbij tot in elk detail over na is gedacht en direct verbazingwekkende resultaten geven. 

Maar top apparatuur alleen doet natuurlijk niet de truc.
Voeding en de juiste producten in de behandelingen, maar ook thuis zijn van essentieel belang om die huid gezond te krijgen en gezond te houden. 

Om alles zo goed mogelijk en met de beste resultaten op elkaar af te stemmen ben ik uren aan het puzzelen geweest en ben ik na het lezen van een hoop boeken over de invloed die voeding en je darmen hebben op de huid nog lang niet uitgeleerd.
Hoe meer ik hierover leer hoe enthousiaster en nieuwschieriger ik word. 
Stukje bij beetje worden ook het assortiment in producten zowel voor thuis als voor de behandeling steeds verder uitgebreid om straks stap voor stap de verschillende levels en behandel doelen toete gaan passen. 

Binnenkort hoop ik weer iets meer met je te kunnen en mogen delen over de ontwikkelingen rondom de nieuwe Huidstudio. 
Natuurlijk deel ik op social media regelmatig kleine updates van de ontwikkelingen.