De reiniging in de gezichtsbehandelingen van Beauty & Feet deluxe.

Waarom?

De huid vult zich gedurende dag en nacht met vuil en vetten(talg).
Overdag door transpireren, het opvangen van vuil en stofdeeltjes in de lucht, bacteriën aan de handen etc. Gedurende de nacht gaat de huid zich herstellen, bij de processen die hiervoor nodig zijn komen afvalstoffen vrij die de huid via de poriën gaat afvoeren.
Om te zorgen dat de poriën niet gaan verstoppen door het vuil en de vetten is het noodzakelijk om de huid goed te reinigen, hiermee voorkom je dat een verstopping de huid gaat irriteren en ontstekingen gaat veroorzaken. Daarnaast zorgt een goed gereinigde huid er ook voor dat o.a. een dagcrème beter word opgenomen door de huid, beter zijn werk kan doen en daardoor beter resultaat geeft en de huid kan in de nacht ook beter herstellen als deze schoon is.

Hoe?

De huid kan ik reinigen met verschillende producten milk, gel, foam, olie etc. reinigen. Elk product heeft zijn specifieke werking, hierdoor behandel ik bij de huid al bij de eerste stap op maat. Door het reinigingsproduct goed in te masseren zorg ik ervoor dat niet alleen oppervlakkig vuil word verwijdert maar ook vuil en afvalstoffen die dieper in de huid zitten. Tijdens het inmasseren activeer ik verschillende processen in de huid waardoor later aangebrachte producten beter worden opgenomen en meer resultaat zullen geven. Het reinigingsproduct neem ik daarna af met vochtige washandjes en dan is de huid klaar voor de rest van de behandeling.

logo-provoet
logo-peclavus
logo-diego-dalla-palma-2
logo-procert