De Pre Peel in de gezichtsbehandelingen van Beauty & Feet deluxe.

Waarom?

De “Pre” zegt het eigenlijk al, een voorbereiding op de (Fruitzuur) Peeling. Om te zorgen dat een peeling een optimaal resultaat kan behalen in mijn behandelingen maar ik gebruik van de Pre Peel. Deze Pre Peel (Dermo28 en Diego dalla Palma) zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag met dode en beschadigde cellen weker word en de huidcellen in deze laag ontspannen. De huidcellen zitten als het ware allemaal aan elkaar geplakt en de Pre Peel zorgt met Salicylzuur ervoor dat ze van elkaar komen. Door dat de huidcellen tijdelijk niet meer aan elkaar kleven kan de peeling die hierna word aangebracht dieper de huid in een optimaal resultaat geven.

 

Hoe?

De Pre Peel is een soort lotion die ik op een watje aanbreng en stevig over de huid wrijf, zodat verschillende processen in de huid aan het werk gaan en de oppervlakkige dode huidcellen alvast verwijderd worden.

 

De Pre Peel van Dermo28 is niet voor u als consument te koop, die van Diego dalla Palma wel. Dit i.v.m. een andere samenstelling van de ingrediënten, deze kan ook 2 maal dagelijks gebruikt worden als afsluiting van de reiniging.

logo-provoet
logo-peclavus
logo-diego-dalla-palma-2
logo-procert