De toepassing van PBSerum in de gezichtsbehandelng van Beauty & Feet deluxe.

 

Waarom?

PBSerum heeft 5 cocktails voor de huid, gemaakt van 100% pure gevriesdroogde enzymen. Deze 5 cocktails van enzymen hebben ieder een specifiek doel. PBSerum valt onder Cosmeceuticals wat veel verder gaat dan “gewone” cosmetica en is dan ook instaat om nog diepe in de huid te dringen dan een fruitzuurpeelin. De enzymen hebben ook een blijvende werking op de huid van meerdere dagen en kan het problemen bij de oorzaak aanpakken. Enzymen zijn namelijk gemaakt om zicht aan 1 specifieke stof te binden voor langere tijd. Tijdens de verbinding met een stof zet de enzym de stof om in andere stoffen die de huid zelf kan afvoeren. Als er in de huid stoffen zitten die de huid niet zelf kan afvoeren kan dit een trigger worden voor een huidprobleem, bijvoorbeeld ontstekingen of roodheid, het kan ook gebeuren dat een bepaalde stof een proces in de huid tegen werkt waardoor de huid hierin niet goed functioneert, bijvoorbeeld dat de aanmaak van Collageen gestremd word en daardoor de huid verslapt.

In het kort, PBSerum is instaat om specifieke huidproblemen bij de oorzaak aan te pakken, door een langere en diepere werking.

 

Hoe?

In de Huidverbetering Pro behandeling pas ik één van de 5 PBSerum varianten toe, welke dat bepaal ik door middel van het doel van de behandeling en de aanwezige huidproblemen of verstoorde huidfunctie. Door een vloeistof toe te voegen aan deze enzymen worden ze vloeibaar en geactiveerd. De water dunne substantie masseer ik stevig in om de doorbloeding in de huid goed te stimuleren. Hiermee worden de enzymen goed en dieper opgenomen en net als bij de enzymatische peeling, hoe warmer de huid hoe beter de enzymen hun werk doen.

Het PBSerum word aangebracht onder het massage product, masker of dagcrème. Omdat de enzymen dieper gaan dan de cosmetica producten worden de enzymen ook niet verwijderd en blijven ze doorwerken tot ze hun werk hebben gedaan en vanzelf weer oplossen.

Met PBSerum zal je niet direct het resultaat zien, maar juist naar een aantal dagen. Dit komt doordat de verbindingen tot 48 uur kunnen duren en daarna het resultaat naar boven komt.

Voor het optimale resultaat is een kuur van minstens 4 weken, thuis of in de salon noodzakelijk. Door de cyclus van 28 dagen hebben in die 4 weken de enzymen in elke laag van de huid kunnen werken.

 

Varianten.

Radiant : Specifiek gericht op een vale en verdrikte huid, een huid met onzuiverheden, grove poriën, littekens en pigmentvlekken.

Multivit : Specifiek voor de vette en gecombineerde huid. Ook voor een droge tot extreem droge huid is deze variant uitermate geschikt.

Hyaluronic : De rimpelvuller. Specifiek gericht voor de huid die rimpels krijgt/heeft. Ook geschikt voor de wat drogere huid.

Equilibrium : Specifiek voor de huiden die geïrriteerd zijn, die veel last heeft van acné, ontstekingen, roodheden zoals couperose en rosecea, littekens en pigmentvlekken.

Extreme Firmness : Specifiek gericht op de huid die zijn stevigheid verliest en verslapt.

logo-provoet
logo-peclavus
logo-diego-dalla-palma-2
logo-procert