Over Huidspecialiste en Medisch Pedicure Judith:

Judith Scheele

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Judith Scheele, gediplomeerd Schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure. In 2013 ben ik mijn eigen schoonheids- en pedicuresalon gestart om u op professionele wijze van dienst te kunnen zijn in de huid en voetverzorging.

Ik volg regelmatig cursussen en trainingen om mijn kennis steeds verder uit te breiden. Om met de huidverbeterende producten van Diego dalla Palma, Dermo28, Corpolibero en PBSerum te mogen werken heb ik verschillende trainingen gekregen en mag ik mij een specialist in de huid noemen.

Naast cursussen voor de huid en voeten heb ik ook cursussen gevolgd voor wimperextesions. Ik heb dan ook al meer dan 5 jaar ervaring in het plaatsen van wimperextensions.

 

Mijn Visie:

Samen naar een mooie, stralende huid.

Door middel van verschillende behandelingen in de salon wil ik uw huid een boost geven, maar om te zorgen dat de conditie van de huid daadwerkelijk verbeterd is er meer nodig dan alleen de behandelingen in de salon.

Om deze reden ga ik graag een samenwerking met u aan.
Ik werk in de salon intensief aan uw huid en u werkt thuis d.m.v. thuis producten aan de huid om de resultaten van de behandeling te verlengen en te ondersteunen.

Alleen door de intensieve behandelingen in de salon, zonder het gebruik van thuis producten, verkrijgt u niet het maximale resultaat. Dit is zonde en kan worden verbeterd door elke dag een paar minuten van uw tijd te besteden aan het verzorgen van uw huid.
Om dit te kunnen realiseren geef ik u hier graag mijn advies over de thuis producten en het gebruik hiervan.

 

De Salon:

logo-provoet
logo-peclavus
logo-diego-dalla-palma-2
logo-procert