One by One Wimperextensions

Nieuwe set €94,50

 

Total Styling €122,50
Wimpers en wenkbrauwen verven, wenkbrauwen epileren en een nieuwe set wimperextensions.

 

Wimperextensions One by One zijn semi-permanente wimperextensions, die één voor één op uw eigen wimpers worden bevestigd, en uw wimpers langer, dikker en voller kunnen maken. Doordat er verschillende lengtes, diktes en krullen zijn, kunnen wij dé look creeëren die het beste bij u wensen, uw ogen en voornamelijk u wimpers passen.
De wimperextensions blijven maximaal zo’n 6 a 8 weken zitten. Per persoon kan dit wel verschillen i.v.m. de groeicyclus die normaal zo’n 6 á 8 weken is. Na deze 6 á 8 weken zal het grootste deel van de extensions ook zijn uitgevallen.

 

Wat moet u weten voor u een set laat plaatsen:
Er dient geen oogmake-up op de oogleden en rondom de ogen te zitten, als u bij ons in de salon komt voor een set. I.v.m. het vele gebruik van waterproof mascara zijn wij te lang bezig de huid en wimpers schoon te maken, waardoor er te weinig tijd overblijft om de wimpers te zetten. Indien de make-up op olie basis is zal de lijm dan ook niet goed hechten en zult u de wimpers snel gaan verliezen.

 

Omdat wij de eigen wimpers niet willen beschadigen, raden wij het af extensions te nemen die meer dan 1/3 langer zijn dan uw eigen wimpers, en dikkere wimpers dan door ons word geadviseerd. Indien u toch langere of dikkere wimpers wilt, dan is dit op eigen risico en zijn wij niet aansprakelijk voor de eventuele schade aan uw eigen wimpers en ontstekingen die kunnen ontstaan door irritaties.

 

Na de behandeling mogen de extensions minimaal de eerste 2 uur niet in contact komen met water of waterdampen. En mag u geen producten met olie op en rond de extensions gebruiken, hier kan de lijm namelijk niet tegen, en zal ervoor zorgen dat de extensions los gaan laten.
Alle reinigingen, dagcréme, foundation, lotion, oogmake-up remover etc. op basis van olie raden wij dan ook af te gebruiken. In de salon bieden wij dan ook producten zonder olie aan.
Gebruikt u toch producten met olie, dan zijn wij ook hierbij niet aansprakelijk voor het sneller los laten van de extensions.

 

Indien u merkt dat uw wimperextensions zonder enige aanleiding sneller los laten dan gebruikelijk, dient u dit direct bij ons te melden inclusief een duidelijk foto van de wimpers (ook buiten openingstijden) en dient u binnen 1 week (7 dagen) na melding een afspraak bij ons in de salon te plannen. Zo kunnen wij samen met u kijken wat de oorzaak is en of het opvullen eventueel binnen de garantie valt. De voorwaarden voor wimperextensions vind u op onze afspraak en contact pagina.

 

Om zo lang mogelijk te genieten van uw wimperextensions, raden wij u aan deze tussen de 2 en 5 weken op te laten vullen i.v.m. de groeicyclus. Na 3 á 4 weken zal ongeveer de helft van uw eigen wimpers zijn vernieuwd, hierdoor zullen dan ook ongeveer de helft van uw wimperextensions mee uitgevallen zijn.

Een aantal voordelen van wimperextensions

  • Wimperextensions zijn waterproef, u kunt er mee douchen, sporten, zwemmen etc. zonder zwarte uitlopers en zwarte vegen.
  • De wimpers blijven ongeveer 5 tot 7 weken zitten, dit is wel afhankelijk van uw groeicyclus en het onderhoud thuis.
  • Door de verschillende lengtes, diktes en krullen kunnen we dé look maken die bij uw wens, ogen, en eigen wimpers past.
  • Er is geen mascara meer nodig als u wimperextensions heeft, alleen even met het borsteltje er door en klaar.
  • Ideaal voor op vakantie, voor bruiloften, tijdens de feestdagen en voor het festivalseizoen.

Afspraak maken

Plan eenvoudig zelf je afspraak in via het afsprakenformulier op onze website.

Recensies

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en volg Beauty & Feet deluxe op Instagram.