Begin van een nieuw concept

Sinds oktober 2013 ben ik jaren hard aan het werk geweest aan en in mijn schoonheids- en pedicuresalon Beauty & Feet deluxe. 
In bijna 7 jaar Beauty & Feet deluxe, heb ik na mijn opleidingen nog veel meer geleerd over de huid en wat ik als huidspecialiste met mijn kennis en ervaring wil doen.

In de wereld van huidverzorging zijn er ontzettend veel mogelijkheden, van de meest ontspannende wellness behandeling met 100% natuurlijke producten tot werken met medische apparatuur in cosmetische klinieken. 


Waar ik in 2013 begon met een passie voor de pedicure en verzorgende wellness kant, is deze passie nu door alle verschillende aspecten van het vak te hebben gezien, omgeslagen naar pure huidverbetering van buiten- en binnenuit 
Problemen aanpakken en oplossen, de huid in de best mogelijke conditie krijgen met de combinatie van top producten, top apparatuur en aangepaste voeding, dat is waar ik met de nieuwe Huidstudio voor ga.

Achter de schermen ben ik al een aantal maanden bezig geweest met het ontwikkelen van het nieuwe concept waarin pure huidverbetering van buiten- en binnenuit het doel is.
Maar ik ben er nog niet. Het testen van apparatuur, testen van producten en voedingssuplementen, ontwerpen van trajecten en behandelingen, fysieke veranderingen in de salon en alles wat er natuurlijk nog bij komt kijken aan administratie en marketing aspecten, gaat toch nog een aantal maanden duren. 

Dus tot die tijd zullen we nog geduld moeten hebben om van start te gaan met de prachtige behandelingen die nu nog achter slot en grendel in mijn hoofd zitten.

Regelmatig zal ik hier op de website, maar ook op instagram en facebook updates plaatsen van de ontwikkelingen.

Volg jij de ontwikkelingen met mij mee? Zie jij iets waar je benieuwd naar bent, vragen of misschien een mening over hebt, stuur deze dan naar judith@beautyfeetdeluxe.nl en dan kom ik daar (tenzij ik verrassingen moet verklappen) natuurlijk op terug.