Huidstudio Derma Solution

Huidstudio Derma Solution is een compleet nieuw concept gericht op het verminderen van huidproblemen, verbeteren van de huidconditie en huidverjonging. 
Bij Huidstudio Derma Solution word de huid niet alleen van buiten aangepakt maar ook van binnen, de huid word niet gepamperd maar hard aan het werk gezet. Zo behalen wij samen het beste resultaat.

 

Per 22 september start Huidstudio Derma Solution met de eerste behandelingen. 
Ben jij ook zo benieuwd wat ik met Huidstudio Derma Solution voor jou kan betekenen?
Plan jouw Meet & Treat behandeling en ontdek welke mogelijkheden Huidstudio Derma Solution voor jou heeft. 


Huidstudio Derma Solution zal de komende tijd stap voor stap het behandel aanbod uitbreiden met nieuwe innovatieve apparatuur. 
Wil jij op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Volg dan de Instagram pagina van Beauty & Feet deluxe en Huidstudio Derma Solution hier zullen regelmatig updates omtrent de ontwikkelingen worden geplaatst.

Tijd voor een update.
29-08-2020

Stap voor stap kom ik steeds dichterbij het onthullen van al het leuks wat er gaat komen in de nieuwe Huidstudio.
Het liefst schreeuw ik het van de daken, want wat een mooie apparaaten ben ik de afgelopen weken tegen gekomen en wat heb ik een hoop aan extra kennis op gedaan over huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging van binnenuit. Helaas, ik mag nog niet te veel verklappen want dan is het geen verassing meer. 

De afgelopen weken heb ik de Fiat eens lekker wat kilometers laten maken om zelf een aantal apparaten en behandelingen te ervaren. En met succes, want wat ben ik toch voor mooie behandelingen tegen gekomen. Apparaten waarbij tot in elk detail over na is gedacht en direct verbazingwekkende resultaten geven. 

Maar top apparatuur alleen doet natuurlijk niet de truc.
Voeding en de juiste producten in de behandelingen, maar ook thuis zijn van essentieel belang om die huid gezond te krijgen en gezond te houden. 

Om alles zo goed mogelijk en met de beste resultaten op elkaar af te stemmen ben ik uren aan het puzzelen geweest en ben ik na het lezen van een hoop boeken over de invloed die voeding en je darmen hebben op de huid nog lang niet uitgeleerd.
Hoe meer ik hierover leer hoe enthousiaster en nieuwschieriger ik word. 
Stukje bij beetje worden ook het assortiment in producten zowel voor thuis als voor de behandeling steeds verder uitgebreid om straks stap voor stap de verschillende levels en behandel doelen toete gaan passen. 

Binnenkort hoop ik weer iets meer met je te kunnen en mogen delen over de ontwikkelingen rondom de nieuwe Huidstudio. 
Natuurlijk deel ik op social media regelmatig kleine updates van de ontwikkelingen.

 

Begin van een nieuw concept
26-07-2020

Sinds oktober 2013 ben ik jaren hard aan het werk geweest aan en in mijn schoonheids- en pedicuresalon Beauty & Feet deluxe. 
In bijna 7 jaar Beauty & Feet deluxe, heb ik na mijn opleidingen nog veel meer geleerd over de huid en wat ik als huidspecialiste met mijn kennis en ervaring wil doen.

In de wereld van huidverzorging zijn er ontzettend veel mogelijkheden, van de meest ontspannende wellness behandeling met 100% natuurlijke producten tot werken met medische apparatuur in cosmetische klinieken. 


Waar ik in 2013 begon met een passie voor de pedicure en verzorgende wellness kant, is deze passie nu door alle verschillende aspecten van het vak te hebben gezien, omgeslagen naar pure huidverbetering van buiten- en binnenuit 
Problemen aanpakken en oplossen, de huid in de best mogelijke conditie krijgen met de combinatie van top producten, top apparatuur en aangepaste voeding, dat is waar ik met de nieuwe Huidstudio voor ga.

Achter de schermen ben ik al een aantal maanden bezig geweest met het ontwikkelen van het nieuwe concept waarin pure huidverbetering van buiten- en binnenuit het doel is.
Maar ik ben er nog niet. Het testen van apparatuur, testen van producten en voedingssuplementen, ontwerpen van trajecten en behandelingen, fysieke veranderingen in de salon en alles wat er natuurlijk nog bij komt kijken aan administratie en marketing aspecten, gaat toch nog een aantal maanden duren. 

Dus tot die tijd zullen we nog geduld moeten hebben om van start te gaan met de prachtige behandelingen die nu nog achter slot en grendel in mijn hoofd zitten.

Regelmatig zal ik hier op de website, maar ook op instagram en facebook updates plaatsen van de ontwikkelingen.

Volg jij de ontwikkelingen met mij mee? Zie jij iets waar je benieuwd naar bent, vragen of misschien een mening over hebt, stuur deze dan naar judith@beautyfeetdeluxe.nl en dan kom ik daar (tenzij ik verrassingen moet verklappen) natuurlijk op terug.