Diego dalla Palma

100% Italian Beauty

100% Science Beauty

Het Italiaanse merk Diego dalla Palma professional heeft een pioniersfunctie in de markt van professionele verzorgingen. Door hun 58 jarenlange expertise in geavanceerde onderzoeken gericht op nieuwe actieve ingrediënten, nieuwe structuren en verschillende toepassingsmogelijkheden worden zij aanschouwd als één van de meest innovatieve merken wereldwijd.

De innovatieve ideeën die Diego dalla Palma professional ontwikkelt, zijn het resultaat van een intensieve samenwerking tussen een onderzoeksteam en wetenschappelijke centra en universiteiten. De ideeën worden geëvalueerd in het RVB technisch laboratorium waar alle resultaten worden geanalyseerd waaruit de beste producten worden ontwikkeld.

Aan het hoofd van het laboratorium van Diego dalla Palma professional staat Dokter Anna Mastropaolo. Zij is de R&D manager en technisch directeur. Haar kennis en kunde waarborgen de kwaliteit, innovativiteit en resultaten van de producten en behandelingen.

De producten van Diego dalla Palma professional zijn bijzonder door het unieke complex 51 + 3 HYALU COMPLEX™. Exclusief ontwikkeld en gepatenteerd als merk en als samenstelling.

  • Sterk in huidverbetering
  • Exclusieve formule 51 + 3 hyalu complex™
  • Producten zijn dermatologisch getest
  • Bewezen resultaten
  • Zonder belastende stoffen die de huid kunnen irriteren
  • Dierproefvrij
  • Italiaans product ontworpen met respect voor de omgeving

 

Reiniging

Peeling en Scrubs

Maskers

Serums

Gezichtscrèmes

Oogcrèmes

Specials

Afspraak maken

Plan eenvoudig zelf je afspraak in via het afsprakenformulier op onze website.

Recensies

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en volg Beauty & Feet deluxe op Instagram.