Eigenares

Eigenaresse Judith Scheele

Eigenares Judith Scheele is gediplomeerd Medisch Pedicure en Schoonheidsspecialiste. De opleiding Schoonheidsspecialiste heeft zij gevolgd op het Zadkine te Rotterdam en heeft hier in januari 2014 haar diploma’s behaald. Na deze opleiding is zij terug gegaan naar de Klakbaan in het Zeeuwse IJzendijke, om vervolgens meer in haar salon te kunnen werken die zij in oktober 2013 heeft opgericht. Na het halen van de examens van Basis Pedicure is zij direct gestart met de opleiding Medisch Pedicure bij IVS te Dordrecht, deze opleiding heeft zij in augustus 2015 afgerond met haar diploma.

Om met de producten van Diego Dalla Palma, Dermo 28 en Corpolibero te mogen werken, heeft zij de benodigde trainingen gevolgd en certificaten behaald, maar ook hiervoor volgt zij nog steeds verschillende cursussen en worden ze ook regelmatig herhaald. Naast deze trainingen volgt ze ook cursussen voor haar Medisch Pedicure kennis te houden en te verbreden. Tijdens haar stage in Rotterdam is ze opgeleid als wimperstyliste, maar ook deze kennis blijft zij bijhouden door trainingen te volgen. Zo wilt ze in de toekomst ook de 2D tot 6D wimperextensions leren plaatsen.
Voor zowel de huid- als voetverzorging zit er nog een opleiding Dermatologie aan te komen, en wilt ze nog verschillende opleidingen in de specialisaties acné, elektrisch ontharen etc. volgen.

De Salon

De visie van Beauty & Feet deluxe

Bij Beauty & Feet Deluxe staat de zorg voor uw huid en uw voeten voorop. Maar ook de beleving van de behandeling, uw bezoek aan de salon en uw verzorging thuis, is bij ons van groot belang. Om uw huid de beste zorg te geven, zullen wij u altijd een professioneel advies geven. Het blijft altijd aan u de keus of u dat u met ons advies mee wilt gaan of niet.

Op dit moment word er in de branche veel met apparatuur gewerkt, en word er om de zoveel tijd weer nieuwe apparatuur ontwikkeld. I.v.m. de respectvolle manier waarmee wij omgaan met de huid, zullen wij geen apparatuur gebruiken, waarbij niet bewezen kan worden wat het op de langere termijn met de huid doet. Zoals over 10 of 20 jaar. U zult bij ons in de salon ook nooit iemand ziet werken met apparatuur waarvoor deze niet is opgeleid of gecertificeerd. Microdermabrasie en apparatuur met naalden zoals de Dermaroller etc, zullen wij niet gaan gebruiken in de salon. Naar onze mening word de huid hierdoor te veel overmatig gestimuleerd.

Bij ons in de salon werken wij het liefst met onze handen. Het lichamelijke contact tussen ons en onze klanten vinden wij ook heel belangrijk. Zowel voor de beleving als voor het vertrouwen. Met onze handen voelen wij precies hoe uw huid reageert op de producten, en of er plekjes in de huid zitten die met het oog nauwelijks te zien zijn.

In deze tijd word er steeds meer aandacht besteed aan de virtuele communicatie. In onze salon vinden wij het directe contact met onze klanten, nog altijd even belangrijk. En besteden daarom graag onze volledige tijd met u, maar ook aan u.

logo-provoet
logo-peclavus
logo-diego-dalla-palma-2
logo-procert