kennismakingsbehandeling

Om te kijken welke behandeling en producten het beste bij u passen hebben wij een Meet & Treat behandeling €45,-
Incl. intake, huidanalyse, doelstelling, behandelplan, product advies en behandeling van 35 minuten.
Deze behandeling heb ik speciaal samengesteld om u kennis te laten maken met huidverbetering.
Voordat we de behandeling beginnen gaan we samen zitten om te bespreken wat de wensen zijn, wat u verwacht en wat er verwacht kan worden.
In dit gesprek geef ik als huidspecialist mijn advies over de behandelingen en bijbehorende producten. Hierna is de keuze aan u of u de samenwerking wilt aan gaan en naast het bezoek aan de salon ook de producten wilt gaan gebruiken.

 

HUIDVERZORGING EN HUIDVERBETERING, WAT IS NU HET VERSCHIL?
Vaak wordt er met huidverzorging en huidverbetering het zelfde bedoeld, maar het verschil is toch echt groter dan het lijkt.
Huidverbetering is bedoeld om huidproblemen op te lossen, zodra het probleem opgelost is kan er altijd over worden gestapt op de huidverzorging. Bij de huidverbetering worden er nog effectievere werkstoffen in nog hogere concentraties gebruikt en word er nog meer op de opneembaarheid van de huid gewerkt. Tijdens de behandelingen worden speciale massages, maskers, werkstof concentraten en vaak ook speciale apparatuur gebruikt.
Verschillende huidproblemen die met huidverbetering behandeld kunnen worden zijn o.a. pigmentvlekken, acne, couperose, vroegtijdige huidveroudering en de atopische huid(extreem droge huid). het zelfde bedoeld, maar het verschil is toch echt groter dan het lijkt.
Huidverzorging is bedoeld de huid te ontspannen, en een soepel en zacht gevoel te geven. Kleine te korten van vocht en vet zullen tijdelijk worden aangevuld, gevoelige huiden worden gekalmeerd en roodheden worden verzacht. Maar de oorzaak word niet aangepakt waardoor het zal blijven terug komen. Door de hoogwaardige werkstoffen en concentraties in de producten van onze merken, zullen ook bij de huidverzorging de producten op langere termijn toch zorgen voor een verbetering van de huid. Maar worden wel beperkt tot vermindering van een trekkerig gevoel, verbeterde vet/vocht gehalte en verhoogde weerstand. Echte huidproblemen zullen hier niet mee worden opgelost.
logo-provoet
logo-peclavus
logo-diego-dalla-palma-2
logo-procert