kennismakingsbehandeling

Kennismakingsbehandeling 60 minuten €62,50
Incl. Huidanalyse, doelstelling, behandelplan, product advies en behandeling van 45 minuten.

HUIDVERZORGING EN HUIDVERBETERING, WAT IS NU HET VERSCHIL?

Vaak wordt er met huidverzorging en huidverbetering het zelfde bedoeld, maar het verschil is toch echt groter dan het lijkt.

Huidverzorging is bedoeld de huid te ontspannen, en een soepel en zacht gevoel te geven. Kleine te korten van vocht en vet zullen tijdelijk worden aangevuld, gevoelige huiden worden gekalmeerd en roodheden worden verzacht. Maar de oorzaak word niet aangepakt waardoor het zal blijven terug komen. Door de hoogwaardige werkstoffen en concentraties in de producten van onze merken, zullen ook bij de huidverzorging de producten op langere termijn toch zorgen voor een verbetering van de huid. Maar worden wel beperkt tot vermindering van een trekkerig gevoel, verbeterde vet/vocht gehalte en verhoogde weerstand. Echte huidproblemen zullen hier niet mee worden opgelost.

Huidverbetering is bedoeld om huidproblemen op te lossen, zodra het probleem opgelost is kan er altijd over worden gestapt op de huidverzorging. Bij de huidverbetering worden er nog effectievere werkstoffen in nog hogere concentraties gebruikt en word er nog meer op de opneembaarheid van de huid gewerkt. Tijdens de behandelingen worden speciale massages, maskers, werkstof concentraten en vaak ook speciale apparatuur gebruikt.
Verschillende huidproblemen die met huidverbetering behandeld kunnen worden zijn o.a. pigmentvlekken, acne, couperose, vroegtijdige huidveroudering en de atopische huid(extreem droge huid).

Om te kijken welke behandeling en producten het beste bij u passen hebben wij een kennismakingsbehandeling van €62,50
In de kennismakingsbehandeling word uw huid geanalyseerd, kijken wij met u naar uw wensen en wat u aan uw huid wilt verbeteren, hiernaast geven wij u ook een product advies en een behandeling om kennis te maken met de producten.

logo-provoet
logo-peclavus
logo-diego-dalla-palma-2
logo-procert