Acties

Maand actie augustus

Huidverbetering Pro 60 minuten behandeling + homecare kit €165,-

Om de huid te laten herstellen van zon, zee en strand invloeden is er een speciale huidverbeterende behandeling incl. homecare kit in de augustus actie.

geldig t/m vrijdag 30 augustus 2019

Meer info.

 

 

 

Gratis upgrade indien u één van de nieuwe gezichtsbehandelingen boekt.

Sinds kort zijn alle gezichtsbehandeling vervangen door nieuwe huidverbeterende gezichtsbehandelingen om nog meer resultaat te behalen.

Om kennis te maken met deze nieuwe behandelingen krijgt u bij het boeken van een gezichtsbehandeling een gratis upgrade.

Indien u nog een afspraak gepland heeft staan voor een van de oude behandelingen (Rituale Bellezza, Rituale Deluxe, Rituale Eccelente, Anti-Etá, Huidverbetering, Huidverbetering+ en Huidverbetering Pro) kunt u er voor kiezen om de vergelijkbare nieuwe behandeling te krijgen met upgrade. U kunt ook kiezen om de upgrade voor de volgende afspraak te bewaren en voor de laatste keer gebruik te maken van de oude behandeling.

Indien u een nieuwe afspraak maakt zowel online als in de salon kunt u alleen nog kiezen voor de nieuwe behandelingen en krijgt u éénmalig een upgrade.

De gratis upgrade is een tijdelijke actie en zullen dan ook bij het online boeken onder het kopje actie staan.
Als u i.c.m. de nieuwe (upgrade) behandelingen een huidverzorgingsset van een Complex+Dagcrème of Serum+Dagcrème aankoopt, krijgt u hier 15% korting op.
Van zowel de upgrade als de 15% korting kunt u per persoon eenmalig gebruik maken.

 logo-provoet
logo-peclavus
logo-diego-dalla-palma-2
logo-procert