Acties

December behandeling 
Even heerlijk ontspannen tijdens de drukke december maand, en ondertussen uw huid een intensieve anti-age behandeling geven.
De December behandeling is een luxe en intensieve anti-age behandeling met de top lijn van Dermo28 ‘UNICA’, ontspanning en huidverbetering staan centraal in deze behandeling.
Met speciale fruitzuren, een intensief voedend masker, liftende massage en een speciale reiniging, gaat de behandeling alle tekenen van huidveroudering tegen en kunt uzelf heerlijk tot rust komen.

De behandeling bestaat uit:

Unica Reiniging
Unica Therpay Fruitzuurpeeling
Firming Decolleté Fruitzuurpeeling
Gezichts-/ Schoudermassage
PBSerum
Vlies / Peel-off Masker
Unica Dagverzorging

75 minuten €95,-

I.c.m. Winterkit vanaf €120,-

I.c.m. Luxekit vanaf €165,-

Bovengenoemde verzorgingskits kunt u terug vinden op de facebook pagina en natuurlijk ook in de salon.

Winter Seizoensbehandeling en Winter behandeling 

❄️De winter, dé tijd om uw huid extra te voeden en u zelf heerlijk te verwennen.❄️

Met de nieuwe seizoensbehandelingen haalt u elk seizoen het optimale uit uw huid, en bereid u uw huid voor op het komende seizoen.

🌨In de winter is het belangrijk om het vochtgehalte in de huid te herstellen en uw huid te beschermen tegen het koude winter weer, maar hoe heerlijk is het als u zichzelf tegelijkertijd kan laten verwennen met een ontspannende massage?🌨

💆‍♀️De seizoensbehandelingen bestaan uit een reiniging, unieke fruitzuurpeeling met een specifiek gerichte werking, gezichts- en schoudermassage, speciaal masker met intensieve werking.
€65,-

Bekijk hier in het kort de Herfst Seizoensbehandeling als voorbeeld van deze heerlijke behandeling.

Speciaal voor de kerst komt er een limited deluxe edition van deze seizoensbehandeling, dus houdt de website zeker in de gaten.

 

 

 logo-provoet
logo-peclavus
logo-diego-dalla-palma-2
logo-procert