Acties

Gratis upgrade indien u één van de nieuwe gezichtsbehandelingen boekt.

Sinds kort zijn alle gezichtsbehandeling vervangen door nieuwe huidverbeterende gezichtsbehandelingen om nog meer resultaat te behalen.
Om kennis te maken met deze nieuwe behandelingen krijgt u bij het boeken van een gezichtsbehandeling een gratis upgrade.

Indien u nog een afspraak gepland heeft staan voor een van de oude behandelingen (Rituale Bellezza, Rituale Deluxe, Rituale Eccelente, Anti-Etá, Huidverbetering, Huidverbetering+ en Huidverbetering Pro) kunt u er voor kiezen om de vergelijkbare nieuwe behandeling te krijgen met upgrade. U kunt ook kiezen om de upgrade voor de volgende afspraak te bewaren en voor de laatste keer gebruik te maken van de oude behandeling.

Indien u een nieuwe afspraak maakt zowel online als in de salon kunt u alleen nog kiezen voor de nieuwe behandelingen en krijgt u éénmalig een upgrade.

De gratis upgrade is een tijdelijke actie en zullen dan ook bij het online boeken onder het kopje actie staan.
Als u i.c.m. de nieuwe (upgrade) behandelingen een huidverzorgingsset van een Complex+Dagcrème of Serum+Dagcrème aankoopt, krijgt u hier 15% korting op.
Van zowel de upgrade als de 15% korting kunt u per persoon eenmalig gebruik maken.

Pré Sun behandeling 45mintuen €55,-

Reiniging – Peeling – PBSerum – Massage – Masker – Melanine activator – Dagverzorging – SPF.

Uw huid voorbereiden voor de zon doet u met de Pré Sun behandeling. Tijdens deze behandeling worden de dode huidcellen en beschadigde huidcellen verwijderd d.m.v. een intensieve peeling en enzymen. Het verwijderen van deze cellen zorgt er voor dat de huid een egaler en frissere uitstraling krijgt, en dat de huid beter wordt beschermd door meer actieve huidcellen. De Melanine Activator zorgt er voor dat de hoeveelheid melanine (kleur enzymen) in de huid actiever en vermeervoudigdt worden waardoor de huid zichzelf beter kan beschermen en je een gezonde kleur krijgt.logo-provoet
logo-peclavus
logo-diego-dalla-palma-2
logo-procert