Acné behandeling

Wat is acné.

Acné is een huidaandoening/huidprobleem die de talgklieren in de huid verstopt. De verstopping word veroorzaakt doordat een talgklier en verstoorde werking heeft gekregen en hierdoor te veel talg produceert. Het gevolg van deze verstopping is dat het talg in combinatie van de Propionibactium acné bacterie gaat ontsteking. Bij geen of de verkeerde behandeling kan dit tot pijnlijke abcessen leiden.

 

Het verstoren van de talgklier functie, met als gevolg acné, heeft verschillende oorzaken. Vaak word het verstoren veroorzaakt door het nuttigen van melk(lactose), varkensvlees, suikers en ranzige (gebakken) vetten. Ook een verminderde weerstand, hormonen, te kort aan vitamine D3, stress, medicatie, en een slechte hygiëne kunnen een oorzaak van acné zijn.

 

Acné behandeling op maat.

Het behandelen van acné vraagt geduld en discipline. Regelmatig een behandeling ondergaan, thuis producten effectief gebruiken en voedingspatronen wijzigen zijn noodzakelijk om acné drastisch te verminder of er zelf vanaf te komen.

 

Om ancé effectief te behandelen heb ik een Acné traject en een Acné kuur samengesteld.

 

Het Acné traject bestaat uit 2 verschillende behandelingen, Acné Start en de Acné Follow Up behandeling en duurt 6 maanden, 12 maanden of 18 maanden met elke 4 weken een Acné Follow Up behandeling. Het traject begint met de Acné Start behandeling met daarbij een gratis intake gesprek. Tijdens het gesprek kijk ik wat ik voor u kan betekenen, waar de mogelijk oorzaak van de acné is en hoe ik deze samen met u kan behandelen. Tijdens het traject dient u de in overleg geadviseerde producten thuis effectief te gebruiken. Zonder het gebruik hiervan kan ik niet de verwachte resultaten behalen en u geen acné behandeling bieden. De duur van het traject is in overleg en word bepaald door de ernst van de acné en de resultaten van de behandelingen en producten.
Het is mogelijk het traject af te nemen in abonnementsvorm of per behandeling/product. Het traject afnemen is abonnementsvorm geeft u de mogelijkheid tot korting op behandelingen en producten uit het hele assortiment en het traject zelf.

 

De kuur bestaat uit 3 verschillende behandelingen, Acné Start, Acné Follow Up en de Acné Resurface. De kuur duurt 6 weken met elke week een Acné behandeling. Ook de kuur begint met de Acné start met daarbij een gratis intake gesprek gevolgd door, week 2 Acné Follow Up behandeling, week 3 Acné Resurface behandeling, week 4 Acné Follow Up, week 5 Acné Resurface en week 6 Acné Resurface. De kuur is alleen beschikbaar in pakketvorm met een Acné Thuispakket. Het Thuispakket is goed voor c.a.10 tot 12 weken.

 

Na afloop van de kuur bespreek ik samen met u of de mogelijkheden om uw huid te blijven onderhouden in het traject of met regelmatige huidverbeterende behandeling om de 4 á 6 weken.
Kuren kunnen betaald worden in termijnen. Bij betaling in één keer krijgt u 5% korting op de pakketprijs.

De behandelingen:

Acné Start 60 minuten volwassenen €77,50 onder de 18 jaar €70,- + Gratis intake gesprek.

Reiniging, PH-waarde balanceren, Pre Peel, Therapy Fruitzuur Peeling, geheel uitreinigen van de onzuiverheden en ontstekingen, Masker, Dagverzorging.

 

Acné Folluw Up 50 minuten volwassenen €68,50 onder de 18 jaar €61,-

Reiniging, PH-waarde balanceren, Pre Peel, Therapy Fruitzuur Peeling, uitreinigen van de onzuiverheden en ontstekingen, Masker, Dagverzorging.

 

Acné Resurface 40 minuten volwassenen €58,50 onder de 18 jaar €51,-

Reiniging, PH-waarde balanceren, Pre Peel, Resurface Peeling,PBSerum Masker, Dagverzorging.

 

Kuur 6 weken,1 behandeling per week met thuispakket.

Volwassenen: Kuur €390,00 + Thuispakket €240,00 = €630,00 → Pakketprijs €560,00

Jonger dan 18 jaar: Kuur €345,00 + Thuispakket €240,00 = €585,00 → Pakketprijs €520,00

 

Bij vragen over de behandelingen of over de mogelijkheden kunt u contact op nemen door te mailen naar judith@beautyfeetdeluxe.nl of te bellen naar 0117 – 30 88 54

 

Annuleren dient minimaal 24 uur van te voren. Indien u annuleert binnen 24 uur tot aanvang van de afspraak ben ik genoodzaakt de behandeling geheel in rekening te brengen.

 

Afspraak maken

Plan eenvoudig zelf je afspraak in via het afsprakenformulier op onze website.

Recensies

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en volg Beauty & Feet deluxe op Instagram.