Schoonheidssalon Beauty & Feet Ijzendijke

Huidverbeterende behandelingen

Diego dalla Palma Anti Age

Absolutly Purity Deep Cleansing treatment 60 minuten €54,95 ) Zuiveren, Herstellend
Deze diep reinigende en herstellend behandeling is speciaal ontworpen voor de huid met onzuiverheden en ontstekingen door het uit balans raken van de huid. De behandeling hersteld het evenwicht, zuivert de huid tot diep in de poriën en huidcellen, voorkomt nieuwe onzuiverheden en ontstekingen en verbeterd de onderlinge communicatie van de cellen.
Geschikt voor:
Behandeling van Acné en de onzuivere huid.

Restored Hydration Enhanched Moisterizing treatment 60 minuten €57,95 Hydraterend, Herstellend
Speciaal ontwikkeld voor de droge tot zeer droge huid. Hersteld het evenwicht in de hydratatie van de huid, verbeterd de cel communicatie, maar beschermt de huid ook tegen invloeden van buiten af die vocht onttrekken aan de huid. Het gevoel van comfort word verbeterd en, roodheden, jeuk en schilfering worden verminderd.
Geschikt voor:
Droge/schilferige huid.

Icon Time Shock Treatment 55 minuten vanaf €67,95 Hydraterend, Verstevigend, Herstellend, Activerend, Kalmerend. NIEUW!
De nieuwe Anti-Age behandeling van Diego dalla Palma, die het huidverouderingsproces sterk tegengaat en de huid verstevigd.
Met een speciaal activerende massage en het SUPERMASK™ (vliesmasker) word de huid intens gevoed, gekalmeerd en hersteld. In de salon worden 3 speciale concentraten gebruikt, die de behandeling naar de behoefte van uw huid zetten. Het resultaat is al naar slechts één behandeling direct zichtbaar en voelbaar. De huid is steviger, krijgt een rustige en frisse uitstraling, maar ook zijn fijne lijntjes vervaagt en rimpels zijn fijner geworden.
Geschikt voor:
Elk huidtype vanaf ±25 jaar.

Icon Time EYE Shock Treatment 55 minuten vanaf €69,95 Hydraterend, Verstevigend, Herstellend, Activerend, Kalmerend. NIEUW!
De nieuwe Anti-Age behandeling van Diego dalla Palma, die het huidverouderingsproces sterk tegengaat en de huid verstevigd.
Met een speciaal aangepaste activerende massage, het oog SUPERMASK™ (vliesmasker) en de oogcrème word de huid intens gevoed, gekalmeerd en hersteld.
De behandeling is op de aanpassingen in de massage en de verwisseling met het speciale oogmasker i.c.m. de oogcrème het zelfde als de Icon Time Shock Treatment, door deze aanpassingen word de huid rond de ogen nog intenser behandeld.
In de salon worden 3 speciale concentraten gebruikt, die de behandeling naar de behoefte van uw huid zetten. Het resultaat is al naar slechts één behandeling direct zichtbaar en voelbaar. De huid is steviger, krijgt een rustige en frisse uitstraling, maar ook zijn fijne lijntjes vervaagt en rimpels zijn fijner geworden.
Geschikt voor:
Elk huidtype vanaf ±25 jaar.

Behandeling in kuurverband.
Al onze huidverbeterende gelaatsbehandelingen zijn ook in kuurverband af te nemen, om optimaal resultaat te behalen. Bij behandeling in kuur verband dient elke 7 dagen één behandeling plaats te vinden zolang de kuur periode duurt.
Om in aanmerking te komen voorbehandeling in kuurverband dient u een reëel beeld te hebben van de mogelijke resultaten en dient u minimaal de aanverwante reiniging, tonic en dagcrème aan te kopen.

De volgende kuren zijn mogelijk.
6 weekse kuur 5% korting per behandeling
7 weekse kuur 8% korting per behandeling
8 weekse kuur 12% korting per behandeling.

Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden.
Betaling totaalbedrag behandelingen ineens (geeft 8% extra korting)
Betaling totaalbedrag behandelingen in 2 termijnen (geeft 5% extra korting)
Betaling totaalbedrag behandelingen in 3 termijnen (geeft 2% extra korting)
Betaling per behandeling (geeft geen extra korting)

Uw kuur zelf online boeken? Boek dan de desbetreffende behandeling in het online afspraken systeem en vermeld ‘kuur’ als opmerking.
Weet u niet welke kuur voor u geschikt is maar wilt u wel online een afspraak boeken, boek dan de kennismakingsbehandeling via het online afspraken systeem en vermeld ‘kuur’ als opmerking. Dan kijken wij samen met u aan hand van een huidanalyse wat voor u het beste schikt.

Afspraak makenPrijslijst
 

Afspraak maken

Plan eenvoudig zelf je afspraak in via het afsprakenformulier op onze website.

Plan je behandeling

Maria Galland Webshop

Webshop 
Maria Galland | Schoonheidssalon Beauty & Feet Ijzendijke
ProVoet | Schoonheidssalon Beauty & Feet Ijzendijke
Peclavus | Schoonheidssalon Beauty & Feet Ijzendijke
Diego Dalla Palma | Schoonheidssalon Beauty & Feet Ijzendijke
ProCert | Schoonheidssalon Beauty & Feet Ijzendijke
 

Copyright Schoonheidssalon Beauty & Feet Ijzendijke - Alle rechten voorbehouden