Schoonheidssalon Beauty & Feet Ijzendijke

Acties en Nieuws

Acties:

Pre-Summer Actie:

Komt ook bij u het zomer gevoel naar boven met dit prachtige weer, maar is uw huid er nog niet klaar voor?
Samen met Maria Galland helpen wij u graag, om uw huid ‘summerproof’ te maken.

Pre-Summer Treatment (limited edtion) is een aanvulling op alle Maria Galland gezichtsbehandeling m.u.v. de Rituel Express. +€30,- en +25 minuten +gratis product.
In deze aanvulling word er extra aandacht gegeven aan het decollete, de armen en schouders met speciale lichaamsproducten die er voor zorgen dat de huid beter beschermd is tegen o.a. de zon, de huid gelijkmatiger en mooier bruint en deze bruining ook lang vast zal houden.
De aanvulling bestaat uit reiniging, massage, scrub en een verzorgende lotion.
+€30,- en +25 minuten, inclusief een gratis 100ml 92 Masque Froid Hydratant ‘een vochtbooster voor het gelaat welke als heerlijk after-sun masker gebruikt kan worden.
Let op van deze behandeling is er een gelimiteerd aantal, met een maximale looptijd t/m 7 juli. Maak dus tijdig uw afspraak.

In The Spotlight

icontimeantiage

Elke 1 á 2 maanden een nieuwe geven wij de aandacht aan een andere behandeling passend bij de tijd van het jaar.

In mei en juni 2017 staan de ICON TIME Shock Treatment en de ICON TIME EYE Shock Treatment van Diego dalla Palma in de spotlight.
Schrijf u vóór 25 mei in voor onze nieuwsbrief via onze website, en maak kan op één van de 2 ICON TIME behandelingen die wij weg gaan geven ter introductie. Vrijdag 26 mei maken wij de winnaars bekend.

Eind februari 2017 heeft Diego dalla Palma een nieuwe anti-age lijn inclusief behandelingen gelanceerd ‘ICON TIME”.
De producten en behandelingen van de nieuwe lijn zijn gericht op het herstellen, versterken en beschermen van de huid met o.a. zilver, goud en platinum.
Met heerlijke intensieve producten voor thuis en 2 nóg intensievere en buitengewoon fijne behandelingen in de salon, welke de huid voeden, rimpels en fijne lijntjes vervagen en de huid een frisser en energiekere uitstraling geven.
Door de Icon Time producten wordt het huidverouderingsproces vertraagd, de huid verstevigd en krijgt de huid een frissere uitstraling.

Icon Time Shock Treatment 55 minuten vanaf €67,95 Hydraterend, Verstevigend, Herstellend, Activerend, Kalmerend.
Met een speciaal activerende massage en het SUPERMASK™ (vliesmasker) word de huid intens gevoed, gekalmeerd en hersteld. In de salon worden 3 speciale concentraten gebruikt, die de behandeling naar de behoefte van uw huid zetten. Het resultaat is al naar slechts één behandeling direct zichtbaar en voelbaar. De huid is steviger, krijgt een rustige en frisse uitstraling, maar ook zijn fijne lijntjes vervaagt en rimpels zijn fijner geworden.
Geschikt voor:
Elk huidtype vanaf ±25 jaar.
Bestaande uit: Reiniging – welkomstmassage – peeling – serum/concentraat – bindweefselmassage met Anti-Age masker – SUPERMASK™ – serum/concentraat – oog- en dagcrème

Icon Time EYE Shock Treatment 55 minuten vanaf €69,95 Hydraterend, Verstevigend, Herstellend, Activerend, Kalmerend, met extra aandacht voor de huid rondom de ogen.
De nieuwe Anti-Age behandeling van Diego dalla Palma, die het huidverouderingsproces sterk tegengaat en de huid verstevigd.
Met een speciaal aangepaste activerende massage, het EYE SUPERMASK™ (vliesmasker) en de oogcrème word de huid intens gevoed, gekalmeerd en hersteld.
De behandeling is op de aanpassingen in de massage en de verwisseling met het speciale oogmasker i.c.m. de oogcrème het zelfde als de Icon Time Shock Treatment, door deze aanpassingen word de huid rond de ogen nog intensiever behandeld.
In de salon worden 3 speciale concentraten gebruikt, die de behandeling naar de behoefte van uw huid zetten. Het resultaat is al naar slechts één behandeling direct zichtbaar en voelbaar. De huid is steviger, krijgt een rustige en frisse uitstraling, maar ook zijn fijne lijntjes vervaagt en rimpels zijn fijner geworden.
Geschikt voor:
Elk huidtype vanaf ±25 jaar.
Bestaande uit: Reiniging – welkomstmassage – peeling – serum/concentraat – bindweefselmassage met Anti-Age masker – EYE SUPERMASK™ – serum/concentraat – oog- en dagcrème

T/m 30 juni krijgt u bij de ICON TIME Shock Treatment of de ICON TIME Shock EYE Treatment 15% korting op de producten uit de ICON TIME lijn.

ICON TIME 24H Cream + ICON TIME Correcting Eye Cream = v.a. €117.50
t/m 30 juni met één gratis SUPERMASK™ t.w.v. €24,00

ICON TIME 24H Cream + ICON TIME Correcting Eye Cream + SUPERMASK™ = v.a. €141,50
t/m 30 juni met één gratis EYE SUPERMASK™ t.w.v. €33,00

 

Nieuws:

 

Afspraak maken

Plan eenvoudig zelf je afspraak in via het afsprakenformulier op onze website.

Plan je behandeling

Maria Galland Webshop

Webshop 
Maria Galland | Schoonheidssalon Beauty & Feet Ijzendijke
ProVoet | Schoonheidssalon Beauty & Feet Ijzendijke
Peclavus | Schoonheidssalon Beauty & Feet Ijzendijke
Diego Dalla Palma | Schoonheidssalon Beauty & Feet Ijzendijke
ProCert | Schoonheidssalon Beauty & Feet Ijzendijke
 

Copyright Schoonheidssalon Beauty & Feet Ijzendijke - Alle rechten voorbehouden